Gianni en Melissa uit Temptation Island

Gianni en Melissa kunnen eind dit jaar rekenen op gezinsuitbreiding. De voormalige deelnemers van Temptation Island zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje. Gianni deelde het blijde nieuws met zijn 60.000+ volgers via zijn Instagram-account. Volgens RTL Boulevard schrijft de realityster dat de baby in december ter wereld zal komen. Het goede nieuws blijft niet onopgemerkt: veel (oud-) deelnemers van Temptation Island feliciteren het stralende koppel!
 


Vuurwerk

De aanstaande ouders waren eerder dit jaar nog te zien in Temptation Island. Hun deelname was echter maar van korte duur, omdat Gianni en Melissa volgens de producers waren betrapt met een gesmokkelde telefoon. En dat is natuurlijk streng tegen de regels. Het koppel werd hierop vervangen door Zach en Simone. Dit stel zorgde ook voor vuurwerk, maar dan op een heel andere manier!
 


Beschuit met muisjes

Gianni en Melissa zijn trouwens niet de enige oud-kandidaten aan Temptation Island die in blijde verwachting zijn. Eerder deze maand werd bekend dat realitysterren Channah en Quentin binnenkort ook kunnen trakteren op beschuit met muisjes!

Article continues after the ad