Snake Eyes uit G.I. Joe

In 2018 werd bekend dat Hollywood werkte aan Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Zoals de titel al uitlegt, vertelt deze spin-off het achtergrondverhaal van de even zwijgzame als dodelijke ninja. Deze actiefilm zal als alles volgens plan verloopt in oktober al in première gaan. En Paramount heeft er blijkbaar vertrouwen in, want dit weekend werd bekend dat de studio nu al groen licht heeft gegeven voor een opvolger!
 


Geen directe sequel

Volgens The Hollywood Reporter zijn Joe Shrapnel en Anna Waterhouse ingehuurd om het scenario te schrijven. Zij werkten eerder samen aan de filmbiografie Race en het aanstaande vervolg op de sciencefictionfilm Edge of Tomorrow met Tom Cruise en Emily Blunt. Daarbij schrijft het vakblad dat de volgende film niet direct een sequel wordt op Snake Eyes: G.I. Joe Origins, maar meer een opvolger die de wereld van Snake Eyes en zijn collega’s van het G.I. Joe Team verder uitdiept.
 


Fanfavoriet

Voor het zover is, kunnen we dus uitkijken naar het eerste soloavontuur van fanfavoriet Snake Eyes. In de eerste twee G.I. Joe-films werd hij gespeeld door Ray Park (beter bekend als Darth Maul uit Star Wars: Episode I - The Phantom Menace). In de spin-off wordt de titelrol echter gespeeld door Henry Golding, die je kunt kennen uit films als Crazy Rich Asians, Last Christmas en The Gentlemen. Robert Schwentke, bekend van de actiefilm Red, tekende voor de regie.

Article continues after the ad