De film Ghostbusters III zal 10 juli 2020 in de Amerikaanse bioscopen gaan draaien, en dus niet al te ver weg van deze datum ook in de Nederlandse. Tenminste, dat is nu genoteerd als voorlopige datum. De teaser trailer van Ghostbusters was een beetje het begin van een langverwacht project dat nu echt vorm begint aan te nemen. Of tenminste, niet iedereen is dolletjes met het nieuws. Leslie Jones, actrice uit de vorige Ghostbusters, werd een beetje giftig van hoe met de vorige versie werd omgegaan. 

Article continues after the ad

Gezellige zomer in de bios

Hoewel er voorlopig nog geen andere films op 10 juli 2020 gepland staan wordt het wel een mooie filmzomer in 2020. Minions 2 gaat de week ervoor in premiere en Christopher Nolan's nieuwe film is een week later gepland op 17 juli. En ook de derde Spongebob film staat gepland voor juli 2020. Dus met een beetje geluk komt het ook allemaal in Nederland rond die tijd, en wordt het een sneue zomer (kunnen we mee omgaan) die we kunnen doorbrengen op het rode pluche van de bioscoopstoelen. 

Ach, ook maar even wat trailers!

Als we toch bezig zijn met weekend vieren, kijk dan hier de trailers terug van alle Ghostbusters-films. 

 
 
 

Deel 3, de vierde film

En van deel 3 was er alleen nog een teaser trailer die je vast al wel hebt gezien. Uiteraard gaat op internet de nerdcrew weer aan de slag met details en wat die allemaal betekenen. En die meid die het presenteert knows her shit, zeg maar. En ze moet wat meer buiten komen en wat minder tijd voor de voor een scherm doorbrengen, maar dat terzijde.