Volgend jaar bestaat Ghostbusters 35 jaar. En volgens Dan Ackroyd wordt er druk gewerkt aan een filmreünie van de spokenjagers!

Het is alweer bijna dertig jaar geleden dat de Ghostbusters voor het laatst in actie kwamen. Natuurlijk verscheen er twee jaar geleden een losse remake van de bovennatuurlijke comedyklassieker, maar die kon niet in de schaduw staan van zijn grote voorbeeld. Sindsdien staken de geruchten over een Ghostbusters 3 weer regelmatig de kop op. En als we Dan Ackroyd mogen geloven, is dat tweede vervolg dichterbij dan we denken!

 

Article continues after the ad

Geruchten

De acteur, die in het originele tweeluik de rol van dokter Raymond Stantz speelde, blies de geruchten nieuw leven in bij een interviewprogramma op de Amerikaanse televisie. Toen hem werd gevraagd naar de status van Ghostbusters 3, antwoordde hij: “Een reünie van de overgebleven originele Ghostbusters is zeker mogelijk. Momenteel wordt er druk gewerkt aan een scenario.”

Terugkeer

Over de terugkeer van Bill Murray, die in het verleden wat minder enthousiast over een nieuwe Ghostbusters-film, zei Ackroyd: “Ik denk dat Billy ook aan boord is. Het verhaal is zo goed, ook al keert hij maar terug als geest.” Ondanks de goede bedoelingen, houden we onze adem niet in voor een officiële aankondiging van Ghostbusters 3. Maar met de recycledrift van Hollywood weet je het natuurlijk maar nooit!