Regisseur Jason Reitman is bezig met het casten van de acteurs voor Ghostbusters 3. En volgens het Amerikaanse Variety is de regisseur behoorlijk fan van Carrie Coon (Fargo) en Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in de SF-serie Stranger Things

Article continues after the ad

And... Cut! That was awesome!

Nog weinig is bekend over de plotlijn van Ghostbusters 3. Wel wordt gespeculeerd dat het verhaal zou draaien om een alleenstaande moeder en haar zoon. Waar hebben we dat eerder gehoord..? De regisseur zou eigenlijk ver weg willen blijven van de Stranger Things acteur, vanwege de overeenkomsten tussen de twee. Maar Wolfhard presteerde naar horen zeggen zo fantastisch tijdens de casting, dat Reitman ging twijfelen. Over typecasting gesproken. Wolfhard wordt overal ingevlogen als personificatie van eighties-misfits. Ook in IT: Chapter One zie je hem rondfietsen op een BMX. 

 

Wat we verder weten

Carrie Coon van Fargo zou ook op het lijstje van Reitman staan, voor de rol van de moeder. Verder is de oude cast van de partij. De film, die in alle redelijkheid de vierde Ghostbusters-film is, is een ode aan het origineel. Nostalgie druipt ook van de trailer af. De film komt in 2020 uit. Een ander stukje plot wat je vaak tegenkomt om de roddelsites, is dat het verhaal zou gaan over twee jongens en twee meisjes volgt in de leeftijd van 12 en 13 jaar. We gaan het allemaal zien.