Knikkeren, competitie, Blue Circle

De legoblokjes hebben we na de ontknoping van Lego Masters weer veilig opgeborgen in de kast. Tijd voor nieuws dus, zo moeten de makers hebben gedacht. Er wordt nu namelijk druk gezocht naar knikkeraars. Of beter gezegd: knikkerracers.

Article continues after the ad

Dat lezen we op de Instagram van Blue Circle Casting.

Creatieve knikkerbanen

"Knikkeren is helemaal terug, en dan bedoelen we niet alleen het knikkeren in het potje, maar juist ook de spannende knikkerraces over spectaculaire knikkerbanen", zo valt te lezen onder hun bericht. "Voor een nieuw tv-programma zijn wij op zoek naar knikkerraces, die van spannende wedstrijden houden en die zich bezig houden met het maken van de meest creatieve knikkerbanen." Eén ding is zeker: kandidaten moeten wel wat ervaring hebben. "Van 'gewone' raceobstakels tot zandbanen, waterbanen, doolhoven, etc. In dit programma denken wij groot, groter, grootst!"  En dat wordt hopelijk net zo indrukwekkend als deze Lego-creaties..

Inschrijven

Net als het nostalgische Lego Masters is ook dit knikkerprogramma niet voor kinderen bedoeld. "Aanmelden kan alleen of per team. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn." Inschrijven kan hier. Het is nog niet bekend wanneer dit programma op tv te zien zal zijn, maar we houden het voor je in de gaten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GEZOCHT CREATIEVE KNIKKERRACERS “Knikkeren is helemaal terug” en dan bedoelen wij niet alleen het knikkeren in het potje, maar juist ook de spannende knikkerraces over spectaculaire knikkerbanen. Voor een nieuw tv-programma zijn wij op zoek naar knikkerracers, die van spannende wedstrijden houden en die zich bezig houden met het maken van de meest creatieve knikkerbanen. Van ‘gewone’ raceobstakels tot zandbanen, waterbanen, doolhoven etc. In dit programma denken wij groot, groter, grootst! Ben jij zo’n knikkerfanaat, meld je dan nu aan! Aanmelden kan alleen of per team. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn. Link in bio. #Knikkers #Knikker #knikkerraces #tvshow #kandidatengezocht #BlueCircleCasting #Fremantle

Een bericht gedeeld door Blue Circle Casting (@bluecirclecasting) op