Paleis voor een prikkie, nieuwe presentatoren

Het populaire programma Paleis voor een Prikkie blijft bij SBS. Alleen dan zonder de presentatie van Frank en Rogier, die donderdag onthulden naar RTL over te stappen. Daarom zoekt de zender nu naar twee nieuwe presentatoren.

Article continues after the ad

Een woordvoerder van SBS bevestigde dat nieuws aan Shownieuws. Het is alleen nog maar de vraag of die nieuwe presentatoren het succes van Frank & Rogier kunnen evenaren. De mannen maakten al vier seizoenen van Paleis voor een Prikkie, waarin ze de huizen van armere gezinnen een make-over gaven met voornamelijk tweedehands spullen. Hiervoor ontvingen Frank en Rogier, die hun bekendheid te danken hebben aan het programma Steenrijk, Straatarm, altijd veel lof van de kijkers.

Nieuwe mogelijkheden

Maar Frank en Rogier hoeven hier niet wakker om te liggen. Het duo maakte donderdag bekend over te stappen naar RTL, waar ze programma's gaan maken voor RTL 4, RTL 5 en Videoland. Of deze overstap iets te maken heeft met de rel tussen hen en - het andere kijkcijferkanon van SBS - Martien Meiland, is niet bekend.