Als je First Dates wat te tam vindt (en je liefdesleven misschien ook), dan heeft het castingbureau Blue Circle iets interessants voor je: een ‘triodateshow’. Stellen gaan op date met een kandidaat voor een gezellige ‘ménage à trois’.

In de geplande show zullen ‘avontuurlijke stellen’ kennismaken met een mogelijk derde wieltje aan de wagen. Hoe het plan precies uitgewerkt wordt is nog niet duidelijk, maar er wordt al naarstig gezocht naar mensen die dit wel zien zitten.

Article continues after the ad

 

‘Een trio is allang geen taboe meer!’, luidt de wervende tekst. Waarom er dan tóch per se een show over gemaakt moet worden houdt Blue Circle in het midden. Hoe dan ook: je kunt hier vrijblijvend(!) contact opnemen met het castingbureau. Gelukkig maar, want stel je voor dat je een mailtje stuurt en vervolgens verplicht mee moet doen met een trio! Ongehoord!

Als je er één hebt gezien...

Naakt lijkt momenteel een beetje uit te zijn bij de televisiekijker. Adam Zkt. Eva trok veel minder publiek dan voorheen, en het recente Undress For Love weet ook niet echt potten te breken...