Jasmijn First Dates

Bij First Dates schoof vanavond de Harley Quinn-cosplayer Sharon aan voor haar date met Boyan en hoewel veel mensen iets te zeggen hadden over deze date, was het de date van Jasmijn en Lloyd die vooral opviel. Kijkers zoeken haar Instagram.

De reden hiervoor is niet alleen dat Jasmijn een prachtige en leuke dame is, maar ook dat ze zelf tijdens haar date veel sprak over het social medium. Dat is niet heel vreemd, want dat is ook haar werk. Echter komen daarbij onder andere ook bikinifoto’s ter sprake en ook daar vinden de (jaloerse?) kijkers wat van:

Van relatie naar relatie

Dat niet alleen, de twee wisten ook te verbazen door hun opmerkingen over relaties, zeker omdat ze nog piepjong zijn. Jasmijn is maar 19 lentes jong en Lloyd 23 jaar:

First Dates

Grote hilariteit weer in First Dates. Gelukkig maar, want gisteren was er vooral bezorgdheid om de eetgewoonten van kandidaat Leendert en zijn mogelijke lintworm. Geniet nog even volop van die geweldige Sergio met zijn liefdesspreuken, want in het volgende seizoen wordt hij als gastheer vervangen.

Article continues after the ad

First Dates is elke werkdag te zien om 19:25 uur op NPO3.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.