Tom Cruise en James Corden hebben een wel hele mooie stunt gedaan ter promotie van Toms nieuwste blockbuster Mission: Impossible - Fallout. De actie-ster die nergens bang voor is nam de gezette presentator van The Late Late Show mee de lucht in om samen te gaan skydiven. Voor Cruise is zoiets een eitje, maar Corden scheet bij voorbaat al zeven kleuren bagger.

Article continues after the ad

Excuses aan Tom Hiddleston

De voorbereiding alleen al is al hilarisch. “Ik had eigenlijk gedacht dat hij me zou sms-en dat hij gaat afzeggen”, zo vertelt Tom tegen de camera. Het volgende moment zien we Corden verzuchten: “Ik probeer al dagenlang bij Tom af te zeggen, maar ik had helaas wat nummers verkeerd in mijn telefoon staan. Ik wil hierbij dan ook sorry zeggen tegen Tom Hiddleston voor alle berichtjes over voedselvergiftiging die ik hem de afgelopen dagen heb gestuurd”. Hierna probeert Corden nog tevergeefs weg te rennen, maar natuurlijk haalt Cruise hem natuurlijk binnen de kortste keren in.

“Ik zou zo wiet van je kopen, maar uit een vliegtuig springen…”

Corden is ook niet gecharmeerd van zijn instructeur Danny met wie hij een tandemsprong moet maken. “Dus ik zit straks aan jou vast? Ik dacht het niet. Met alle respect, ik zou zo een biertje met je drinken, ik zou waarschijnlijk ook wiet van je kopen, maar uit een vliegtuig springen...” Toen de komiek erachter kwam dat Danny al zevenduizend sprongen gemaakt had, draaide hij gelukkig snel bij.

Als het er uiteindelijk op aan komt krabbelt Corden echter niet terug. De talkshow host voltooit met succes zijn eigen Mission: Impossible. Sterker nog: als hij eenmaal weer veilig geland is, vindt de komiek het best wel fantastisch.