Martien Meiland en Getty Kaspers

Hoog bezoek in Chateau Meiland! Popicoon Getty Kaspers, die in 1975 met de band Teach-In het Songfestival won met het nummer Ding-a-Dong, kwam wijnen op de 'illegale' Meiland-boerderij in Hengelo. Ze bracht ook wat wijze raad mee voor Martien, die ze waarschuwde.

Article continues after the ad

De Songfestival-queen en haar man Cor kregen de hysterische Meiland-experience: wijn in de ochtend! Martien kon het ondertussen bijna niet geloven, deze pop-heldin - tevens zijn jeugdidool - die gewoon bij hem aan tafel zat. Wie trouwens denkt dat ze alleen maar over de luchtige zaken des levens praatten, heeft het mis: Getty kwam nog met een belangrijke waarschuwing voor Martien!

Waarschuwing voor Martien Meiland

Afgelopen zondag blikte Getty in Shownieuws alvast terug op haar ontmoeting met De Meilandjes, die dus gisteren voorbijkwam in Chateau Meiland. "Het was heel bijzonder, want over het algemeen nodigen ze niemand uit." Getty - een echte showbizzveteraan - maakte van de gelegenheid gebruik om Martien te waarschuwen. Je moet goed opletten dat je niet opbrandt door het BN'er-schap, aldus Getty.

'Je moet oppassen'

Zij en Martien praatten veel over 'het vak', aka de showbizz. "Ik zei tegen hem: weet je wat het is, je moet oppassen", waarschuwde Getty. "Want je wordt op een gegeven moment zó enorm belaagd aan alle kanten. Je moet toch een beetje uitkijken dat je niet opbrandt." Helaas kan Getty daarover meepraten. "Ik ben opgebrand geweest na een jaar..."


Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Terug- en vooruitkijken kan via KIJK.nl.