Jordan Peele leverde met Get Out een van de grootste horrorhits van de laatste jaren af. Vandaag onthulde hij de trailer van zijn volgende film!

Zeewater

Vanmiddag blikten we al terug op de beste horrorfilms van 2018. Maar als deze trailer een voorteken is, hoeven horrorfreaks zich het komend jaar ook niet bepaald te vervelen! In Us keert Adelaide samen met haar gezien terug naar het huis aan de kust waar ze is opgegroeid. Na een lange dag aan het strand krijgt de familie onverwacht bezoek… van moordzuchtige vreemdelingen die tot overmaat van ramp als twee druppels zeewater op het gezin lijken. Zojuist onthulde Jordan Peele de eerste trailer voor deze horrorfilm op Twitter!

Article continues after the ad

 

IJzingwekkend

Voor de mensen die de afgelopen jaren onder een steen hebben geleefd: Peele tekende eerder voor de horrorsensatie Get Out. En zo te zien is hij het nog niet verleerd! Ook de cast is op zijn minst veelbelovend, met hoofdrollen voor onder anderen Oscarwinnaar Lupita Nyong'o en Winston Duke (beiden uit Black Panther) en Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale). Misschien nog wel het griezeligst is hoe het zonnige raphitje ‘I Got 5 On It’ van de Luniz in de trailer gaandeweg steeds meer verandert in een ijzingwekkende horrorsoundtrack. Yikes!

Us draait vanaf maart 2019 in de Nederlandse bioscopen!