Zangeres Anouk Teeuwe

Het heeft even geduurd (bijna anderhalve maand om precies te zijn), maar Anouk is weer herenigd met haar gezin. De Haagse zangeres vloog begin maart naar Marokko om daar in alle rust te werken aan nieuwe muziek. Wat een tripje van een paar dagen had moeten worden, veranderde echter in een slepende toestand toen het internationale vliegverkeer werd stilgelegd vanwege de uitbraak van het coronavirus. Maar vannacht zette Anouk weer voet op Nederlandse bodem!

Verrassing!

Anouk zat aan boord van de eerste repatriëringsvlucht vanuit Marokko die vannacht op Schiphol landde. Normaal zou je dan in de aankomsthal je geliefden in de armen vallen, maar van ‘normaal’ moet Anouk nu eenmaal niks hebben. Zij besloot dan ook om haar vriend Dominique compleet te verrassen met haar thuiskomst. Het resultaat van deze briljante actie werd door de zangeres vastgelegd in een hartverwarmende Instagram-video!
 


Inspiratie

Ondanks alle vrolijkheid, realiseert Anouk zich dat niet iedereen vanavond zijn of haar geliefde in de armen kan vallen. “Ik ben ontzettend dankbaar om weer met mijn gezin te kunnen zijn, en besef me maar al te goed dat ik enorm veel geluk heb gehad om met de eerste vlucht mee naar huis te kunnen”, schrijft zij op Instagram. Gelukkig heeft het bizarre tripje wel voor de nodige inspiratie gezorgd. Zo schreef Anouk een nummer over relaties die stranden door de coronacrisis. Het lijkt er echter op dat zij en haar vriend Dominique zich daar voorlopig geen zorgen over hoeven te maken!

Article continues after the ad