maria gestalkt olcay gulsen

Vandaag in Gestalkt het verhaal van de 36-jarige Maria: “Ik vrees voor mijn leven, en dat van mijn kinderen.” Zelfs na een contactverbod is Maria niet veilig. De vermeende stalker lijkt namelijk gewelddadig… Zo merkt ook presentatrice Olcay Gulsen.

Gestalkt ontmoet Maria

In de nieuwe aflevering van Gestalkt maken we kennis met Maria. Zij krijgt een relatie met Fedor. De twee gaan snel samenwonen, maar dat blijkt achteraf geen goede zet… Maria ontdekt dat Fedor een aantal psychische problemen heeft. Hij isoleert Maria, dreigt met zelfmoord en probeert de kinderen buiten de deur te zetten. Op een gegeven moment is de maat vol: Maria verbreekt de relatie en vraagt Fedor te vertrekken. Dat pikt hij echter niet… Hij weigert te vertrekken en mishandelt Maria, in het bijzijn van haar kinderen.

'Mijn kinderen in seksadvertenties'

Na de mishandeling wordt de politie ingeschakeld, waarbij zelfs een waarschuwingsschot wordt gelost. Wanneer Fedor vrijkomt, is Maria verhuisd. Het stalken gaat echter door. Hij doet zich online voor als Maria. Hij schildert haar af als drugsverslaafde prostituee, plaatst een intieme film op pornosites, roept mensen op om haar kinderen te redden en laat ambulances naar haar huis rijden. De bodem is echter nog niet bereikt: hij vermeldt nu ook haar kinderen in de seksadvertenties…

Article continues after the ad

Stalker blijkt mes te hebben

Na drie jaar moet het nu klaar zijn. Oud-Shownieuws-presentatrice Olcay Gulsen en haar Gestalkt-team zoeken Fedor op. Hij stelt dat Gestalkt (net als vorige week…) hun huiswerk niet heeft gedaan. Wanneer Olcay aan blijft dringen, wil Fedor uiteindelijk toch praten. Hij stelt dat Maria hem voorgelogen heeft en er andere mannen langskwamen: “Het gaat erom dat zij mij besodemieterd heeft.” Hij wil Maria opnieuw opzoeken om “maatregelen” te nemen. Gestalkt heeft het volgens hem alleen maar “erger gemaakt”.

Op een gegeven moment loopt de situatie uit de hand. Fedor blijkt een mes bij zich te hebben. De vriendin van Ruud de Wild besluit op te stappen: “Doodenge vent”. De heftige confrontatie lijkt echter wel effect gehad te hebben! De stalker is gestopt met stalken en heeft zijn nepaccounts verwijderd.

gestalkt mes olcay gulsen

Gestalkt is iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.