The Vampire Diaries

We hadden het idee dat veel Love is Blind-sterren moesten wennen aan het leven in de spotlights, maar niets blijkt minder waar! Een fan van het programma spotte namelijk één van de deelnemers in The Vampire Diaries.

Article continues after the ad

De serie The Vampire Diaries, waarvan inmiddels acht seizoenen op Netflix te zien zijn, is al een aantal jaar ten einde, maar soms duiken er bij het terugkijken ineens bekende gezichten van nu op. Zo is in aflevering twaalf van seizoen 7 (met als titel 'Postcards Form The Edge') playboy Barnett van Love is Blind te zien. En dat had niemand verwacht! 

Geen spat veranderd

De Love is Blind-ster is slecht een paar seconde in beeld wanneer hij de bar inloopt, maar er is duidelijk iets dat opvalt: de realityster is geen spat veranderd! En dat terwijl de opnames van de serie toch al een aantal jaar geleden hebben plaatsgevonden. "Hij ziet er echt precies hetzelfde uit als in Love is Blind", zo schrijft iemand. Grappig genoeg is dat dus precies in een serie die draait om vampieren die geen dag ouder worden. We zouden er bijna iets van gaan denken... grapje, natuurlijk.