Gisteren trapte misdaadserie Penoza het gaspedaal vol in, letterlijk en figuurlijk! Veel kijkers bleven dan ook geschokt achter op de bank. (Let op: bevat spoilers!)

Article continues after the ad

Kartel

De fans van Penoza worden in het laatste seizoen flink door de mangel gehaald. Gisteren moeten zij opnieuw afscheid nemen van een belangrijk personage. Niemand minder dan Storm (gespeeld door Gijs Naber) kwam in de aflevering van gisteravond vroegtijdig aan zijn einde. Berry (Loek Peters) kreeg van het kartel de moeilijke opdracht om Storm om te leggen, ook al was dit tegen de wil van Carmen.

Furieus

Dat bleef uiteraard niet zonder gevolgen. Storms echtgenote Nathalie (Sigrid ten Napel) reageert furieus op het nieuws. Ze stapt in de auto en rijdt vol in op de moordenaar van haar man. Of Berry de aanslag overleeft is nog onduidelijk. Ook zal de liquidatie van Storm ongetwijfeld grote gevolgen hebben voor de band tussen Nathalie en haar moeder Carmen. De fans bleven in ieder geval snakkend naar adem achter. Sommigen reageerden geschokt op de gebeurtenissen, anderen konden de schrijvers wel zoenen. Hoe het ook zij, het laatste seizoen van Penoza spaart niets en niemand. Ook de kijkers niet!

De spraakmakende aflevering van Penoza is terug te zien via NPO.nl