Johan Derksen, Wilfred Genee en Rene van der Gijp in studio Veronica Inside

Johan Derksen en René van der Gijp keren ondanks hun knallende ruzie met Veronica Inside-presentator Wilfred Genee (die het... ook niet makkelijk heeft) gewoon terug voor de komende Champions League-analyses.

Article continues after the ad

Zoals je misschien al wel weet deden de heren dit nooit als drietal. Genee en Hélène Hendriks presenteerden altijd één CL-dag in de week op Veronica, en daar zat dan altijd óf Gijp óf Derksen bij, samen met nog een andere gast. Dat gaat dus allemaal - ondanks alle akkefietjes - gewoon door, maar dan op SBS6 in plaats van op Veronica.

Verhuizing

Dat maakte de zender eerder deze week bekend. De reden? Talpa wil een groter publiek bereiken en Veronica is natuurlijk een kleinere zender dan SBS6. "De nabeschouwing wordt gewoon gedaan zoals altijd. Zoals het ook bij Veronica gedaan werd", geeft Hélène aan (via Mediacourant). En omdat de VI-heren daar al nooit als trio zaten, levert dat waarschijnlijk geen problemen op. Alhoewel: er moet toch één iemand bij Genee aanschuiven en Derksen en Gijp hebben as we speak nog steeds ruzie met 'm. Spannend dus!

Champions League

"Het wordt gedaan door René van der Gijp, door Wim Kieft – hij zit bij alle wedstrijden – en door Johan Derksen. Een topteam", aldus Hélène. "Ik heb er zin in. Het gaat eindelijk weer beginnen. Uiteindelijk worden die wedstrijden afgewerkt zonder publiek. Dat is natuurlijk wel jammer, maar het kan even niet anders." De eerste wedstrijden van het weer opgepakte CL-seizoen, de achtste finales, vinden op 7 en 8 augustus plaats!