Beyoncé op de The Lion King-première

Popkoningin Beyoncé zou volgens een gerucht van The Sun op het punt staan om een miljoenencontract te ondertekenen bij Disney. Eén van de projecten waar ze dan aan gaat werken? Black Panther 2!

Article continues after the ad

"Beyoncé past perfect bij het Disney-merk", vertelde een bron aan The Sun. En dat hadden we natuurlijk al gezien in de live-action The Lion King, waarin ze de stem van Nala insprak én een nieuw nummer zong. "Disney is dan ook vastberaden om dit contract met haar te sluiten." Volgens deze insider gaat het om drie filmprojecten in ruil voor 90 miljoen dollar. Een van die jobs zou dus Black Panther 2 zijn. Queen B zou gevraagd zijn om de soundtrack te verzorgen!


Beyoncé in het MCU?

Over een kleine twee jaar knalt Black Panther 2 van de bioscoopschermen. Helaas gaan we Beyoncé dan niet zien in een acteerrol, maar mogelijk schalmt haar perfecte stemgeluid wel door Wakanda heen. Ook tof natuurlijk! Maar... hoe betrouwbaar is dit gerucht?

Gerucht

Variety - met een veel betere reputatie dan het roddelachtige The Sun - claimt bij monde van journalist Matt Donnelly dat het nieuws van de mega-deal toch niet klopt. Wel denkt hij dat Beyoncé als een "self-professed proud member of the Disney family" in de toekomst vast en zeker weer iets voor The House of Mouse gaat doen. Maar... géén Black Panther 2.