De Guardians Of The Galaxy beleven in het Marvel-universum (én in het echt!) een wat mindere fase… Niet getreurd: Rocket Raccoon en Groot krijgen volgens geruchten een eigen serie!

Rocket Raccoon, de agressieve wasbeer met het korte lontje, en de stoïcijnse Groot vormen in Guardians Of The Galaxy al een populair duo. Sterker nog: deze twee werkten vóór deze film al samen, tot ze in de ruimtegevangenis de andere Guardians ontmoeten.

Article continues after the ad

 

Dat de spin-off een prequel is, lijkt dus logisch, maar het hoeft niet per se. Hoewel Groot het einde van Avengers: Infinity War niet ongeschonden doorkwam, zijn stripfiguren nooit definitief dood…


Disney en Marvel jagen op Netflix

Eerder werd al bekend dat o.a. Loki (Tom Hiddleston), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en het duo The Winter Soldier (Sebastian Stan) en Falcon (Anthony Mackie) waarschijnlijk nieuwe series krijgen. Het worden dure prestigeprojecten, waarmee Disney+ (Disney’s geplande streamingplatform) abonnees van Netflix af wil snoepen. In dat licht moet je de dure nieuwe Star Wars-serie The Mandalorian bijvoorbeeld ook zien.

 

Rocket Raccoon en Groot passen precies in het bovenstaande rijtje! Het zijn publieksfavorieten, die als duo waarschijnlijk geen hele blockbusterfilm kunnen dragen. Een grappige serie, bomvol met actie, waarin het duo meer uitgediept wordt is wél een behoorlijk gaaf idee!

Volgens Comicbookmovie gaat het écht nog om geruchten, dus neem de info met een korreltje zout! Aangezien Rocket (Bradley Cooper) en Groot (Vin Diesel) uit gemotioncapturede computeranimaties bestaan, zou zo’n serie een heel duur project worden.