Amerika heeft de reanimatiekoorts tot vervelends toe te pakken. Na Full House, Roseanne, Will & Grace, One Day at a Time en ALF, gaat nu ook de familie Bundy in de herkansing.

Article continues after the ad

Althans, als we David Faustino, alias Bud moeten geloven. Toen roddelsite TMZ vroeg of er een reboot inzat voor Married with Children, reageerde de acteur positief. “Ze zijn allemaal voor”, aldus Dave doelende op zijn oud-collega’s.

Niks is makkelijk

Daar gaat wel wat bureaucratische rompslomp mee gepaard. Dave: “Ze zijn nog bezig met de rechten. Als ze dat voor elkaar, zal het gebeuren.” Neem er een lekker korreltje zout bij dus.

Tevens moet de vader des huizes, Ed O’Neill (Al Bundy) daar tijd voor hebben. De acteur zit momenteel nog verstrengeld in zijn Modern Family-verplichtingen. Momenteel, want er staat voor de hitcomedy nog maar één seizoen op de planning. Daarna is het einde oefening en heeft Ed zijn agenda weer vrij.

Married with Children

Married with Children werd uitgezonden van 1987 tot 1997. Centraal stonden de perikelen van de familie Bundy, een op z’n zachtst gezegd disfunctioneel gezin met aan het roer papa Al: een uitgerangeerde schoenenverkoper.