Marc-Marie Huijbregts

Cabaretier Marc-Marie Huijbregts zou volgens geruchten géén koppel meer vormen met man Karim. In de allerlaatste uitzending van DWDD kwam dat mogelijk al aan bod.

Article continues after the ad

"Ik moet eerlijk zeggen dat ik best een beetje labiel ben", zei vaste tafelheer Marc-Marie toen tegen Matthijs. "Karim is in Algerije (zijn thuisland, red.), wat ik heel erg moeilijk vind. Het is sowieso een beetje wankel." Volgens Story - dat het gerucht deze week publiceerde - was dat een mogelijk schot voor de boeg gezien de huidige situatie. 

Uit elkaar?

De cabaretier - die laatst nog zo fenomenaal werd gepersifleerd in De TV Kantine - zou niet meer samenwonen met zijn man. "Het was vrij uniek dat Marc-Marie iets losliet over zijn man en hun huwelijksproblemen. Omdat het in Algerije niet is toegestaan om homoseksueel te zijn, denken de ouders van Karim dat hij met een Nederlandse vrouw is getrouwd", aldus Story. "Om deze reden verschijnt Marc-Marie vrijwel nooit in het openbaar met Karim."

Gerucht

Nu slingert het weekblad dus het volgende gerucht de wereld in: Marc-Marie en Karim vormen géén koppel meer. 'Marc-Marie en Karim zijn al enige tijd uit elkaar', meldt een bron aan Story. Of het waar is of niet, moet nog blijken. Marc-Marie was "niet bereikbaar voor commentaar". Ook stuitte Story op wat 'bewijs' dat de twee niet meer samenwonen: "Uit Story-onderzoek blijkt dat Marc-Marie vanuit de hoofdstad is teruggekeerd naar zijn geliefde Tilburg, waar hij en Karim in 2008 een woning kochten voor 750.000 euro".

DWDD

Sinds DWDD stopte, moeten we Marc-Marie helaas ook missen op tv. Maar... misschien komt daar over enige tijd verandering in. Matthijs van Nieuwkerk gaat namelijk vanaf januari 2021 een reeks zaterdagavondprogramma's maken. Krijgt zijn goede vriend Marc-Marie dan ook weer een belangrijke rol in de show? Als het aan Jort Kelder ligt, zien we in ieder geval een 'herboren' Matthijs!