Volgens New York Daily News wil Warner Bros. het nieuwe boek Harry Potter and the Cursed Child verflimen mét Daniel Radcliffe in de hoofdrol.

Article continues after the ad

Harry Potter and the Cursed Child

Harry Potter and the Cursed Child begon als toneelstuk dat vanaf 30 juli speelt in het Palace Theatre in Londen. Het toneelstuk is al tot en met mei 2017 uitverkocht. Het script van de voorstelling is geschreven door J.K. Rowling, die ook alle zeven Harry Potter-boeken schreef.

Het stuk vertelt het verhaal van de volwassen tovenaar Harry. Ook verscheen er een boek gebaseerd op het script van Harry Potter and the Cursed Child. Daarvan zijn al twee miljoen boeken verkocht in twee dagen.

Daniel Radcliffe, The Boy Who Lived

Volgens een bron in Hollywood is "Warner in het geheim bezig met de filmrechten en natuurlijk hebben ze maar één man in gedachten die Harry kan spelen." En dat is Daniel Radcliffe. De acteur speelde de tovenaarsjongen Harry Potter in alle acht films.

Harry Potter and the Cursed Child - de film - zou pas in 2020 uitkomen (als hij er überhaupt komt). Zowel Warner Bros als Radcliffe hebben nog niet gereageerd op deze geruchten.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Warner Bros. werkt ook aan de spin-off trilogie Fantastic Beasts and Where to Find Them gebaseerd op de boeken van J.K. Rowling. Het verhaal speelt zich jaren vóór het verhaal over Harry Potter af waarin Newt Scamander, een zoöloog, in New York op zoek is naar een document over magische dieren.

De eerste film uit de reeks draait vanaf 17 november in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.