Netflix had enorm veel succes met The Witcher, met Henry Cavill als de monsterjager Geralt of Rivia. De populariteit zorgde al voor een animatiefilm én een spin-off… en volgens geruchten zou Jason Momoa (Aquaman, Game of Thrones) de hoofdrol spelen!

Volgens een bron van de website We Got This Covered probeert Netflix as we speak Jason Momoa te ritselen als hoofdrolspeler in The Witcher: Blood Origin.

Op Instagram maakte Momoa al grapjes richting Henry Cavill, door een photoshop van een ijverige fan te delen.

Article continues after the ad

Het is moeilijk te achterhalen of de geruchten kloppen, maar voor zover bekend heeft de acteur best tijd om de The Witcher-spin-off te filmen. Hij is eind dit jaar te zien in het sciencefiction-epos Dune, en wordt daarna pas eind 2022(!) weer verwacht als de DC-held Aquaman. Daar zit bijna twee jaar tussen!

Volgens de geruchten zou het wél een voorwaarde zijn dat het filmen van The Witcher: Blood Origin géén nadelige gevolgen heeft voor Aquaman 2, maar zoals we al zagen heeft Momoa zeeën van tijd.

The Witcher: Blood Origin

Blood Origins speelt zich duizenden jaren af vóór Geralt of Rivia het Continent doorkruist. De serie gaat over de aankomst van de eerste mensen, die botsen met de elven en dwergen die in het gebied wonen. Het wordt al snel matten, en er liggen overal vreselijke monsters op de loer. Om de kolonisten te beschermen wordt er een speciale club opgericht, die later bekend zou komen te staan als... The Witchers!