Eens in de zoveel tijd duikt het weer op, 't nogal bizarre gerucht dat realityster Roy Donders eigenlijk een kind is van zijn zus, Rian Donders. De Stylist van het Zuiden voelde zich deze week zelfs genoodzaakt om er eindelijk iets van te zeggen. 

Article continues after the ad

In weekblad Story doet hij z'n verhaal. Maar eerst: wáárom denken mensen dit in hemelsnaam? Het zit 'm in het grote leeftijdsverschil van Roy (28) en Rian (42). Volgens de geruchten zou Rian op 14-jarige leeftijd zijn 'bevallen' van Roy. "Vijf, zes jaar geleden werd deze onzin voor het eerst op internet gezet", verklaart Royke.


Geheimen in Tilburg

"Rian zou mijn moeder zijn en dat was in onze volkswijk in Tilburg het grootste geheim. Nou kan ik je vertellen dat er juist in onze wijk niets geheim wordt gehouden." Vooral moeder Nel kon het allemaal moeilijk bevatten. Het raakte haar enorm. "Hoe pijnlijk is het om te lezen dat je kind je kind niet zou zijn? Het heeft haar echt veel verdriet gedaan en ze had er slapeloze nachten van." 
 

Expeditie Robinson 2019

Gelukkig gaat het nu weer wat beter met Roy zelf, nadat zijn kledingzaak Rojami's vorig jaar failliet ging. Hij timmert flink aan de weg als volkszanger en zijn grote wens (hij wil weer terug op tv) lijkt uit te komen! Naar alle waarschijnlijkheid doet Roy Donders namelijk mee met Expeditie Robinson 2019. Dan krijgt Royke ook meteen een primetime plek op tv, aangezien Robinson verhuist van RTL 5 naar het véél grotere RTL 4.
 

Wie worden de nieuwe expeditieleden?

Het gonst al een tijdje van de geruchten wie onze nieuwe expeditieleden zijn. Zeer binnenkort meer over dit bijzondere '20 jaar Expeditie Robinson' museum… 🤩 #ExpeditieRobinson2019

Geplaatst door Expeditie Robinson op Donderdag 1 augustus 2019


Expeditie Robinson 2019 start zondag 1 september om 20:00 op RTL 4.