In 2016 maakte Harley Quinn haar droomdebuut in de kaskraker Suicide Squad. En volgens de laatste geruchten wordt er gewerkt aan een heuse filmtrilogie rond deze femme fatale!

Hardnekkig

De meningen over Suicide Squad waren verdeeld, maar over één ding was iedereen het wel eens: Margot Robbie stal de show als Harley Quinn, het onberekenbare vriendinnetje van de Joker. Het duurde niet lang voordat de eerste projecten werden aangekondigd waarin Robbie opnieuw in de geschminkte huid zou kruipen van Harley. Een van die films is Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn). En volgens hardnekkige geruchten kan dat wel eens het begin zijn van een heuse trilogie!

Article continues after the ad

 

Confrontatie

Geeks WorldWide schrijft dat Birds of Prey de opmaat vormt voor Gotham City Sirens en Birds of Prey v. Gotham City Sirens. De eerste twee films zijn al bevestigd: in Birds of Prey vormt Harley samen met Black Canary en Huntress een superheldenteam. In Gotham City Sirens bundelt zij de krachten met Catwoman en Poison Ivy. In de afsluiter van deze vermeende trilogie zou het dus tot een confrontatie komen tussen beide teams, met Harley als stralend middelpunt. En mochten de geruchten toch vals blijken, dan kunnen we in ieder geval nog uitkijken naar Harley's comeback in Suicide Squad 2!