*** Helaas helaas, zojuist bereikte ons het bericht dat dit gerucht toch niet waar is.

Sorry dat we jullie blij hebben gemaakt met een dooie hippogrief :( ***

Eén woord, drie lettergrepen: ein-de-lijk! Het zou zomaar kunnen dat de complete Harry Potter-reeks vanaf volgende maand te zien is op Netflix.

Article continues after the ad

Tweet

De fans hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort lijkt het dan toch echt te gaan gebeuren: alle Harry Potter-films beschikbaar op Netflix. Onlangs plaatste de Frans-Belgische tak van Netflix een tweet die weinig aan de verbeelding overliet. Hierin is de filmmuziek te horen, gevolgd door de boodschap dat alle Harry Potter-films vanaf 1 november te zien zijn!

 

Refreshen

Hoewel de Belgische catalogus grote overeenkomsten vertoont met de Nederlandse catalogus, is de komst van de filmserie nog niet bevestigd door Netflix Nederland. Uiteraard hebben we contact opgenomen met de woordvoerders van de streaming-gigant, maar die kunnen de komst van de filmreeks nog niet bevestigen. Op het Twitter-account van Netflix NL blijft het tot dusver akelig stil. Vooralsnog is het dus vooral een kwestie van het refreshen van de Twitter-pagina van Netflix NL. Of de reeks bekijken op Net5 natuurlijk…