Gert Verhulst

Zelfs na zijn dood blijft Gert Verhulst waken over het Studio 100-park. In Gert Late Night vertelt hij over zijn droom om, als een soort opgezette pop, in Plopsaland De Panne te staan.

“Ik vind dat wel een mooie attractie”, grapt het baasje van Samson. Medepresentator James Cooke is verbaasd: “Een foto? Gips in u steken?” Hoe dat werkt moet Gert nog even onderzoeken: "Ja, weet ik veel hoe ze dat doen."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat denken jullie? Vereeuwigd in Plopsaland: 👍🏻 of 👎🏻

A post shared by Gert Late Night (@gertlatenight) on

Papier hier

Tafelgast Marc Van Ranst beweert dat de Efteling Gert al voor was met ‘Holle Bolle Gijs’. "Dat jij een vuilbak wordt in uw park, dat zou toch geweldig zijn?", roept James naar de Studio 100-baas. "Papier hier. En jij die alles opeet."

Article continues after the ad

Nieuwe plannen

De man die 17 seizoenen lang Samson en Gert maakte, zong vorig jaar tijdens de afscheidsshow Het allerlaatste liedje. De viervoeter Samson heeft gelukkig een nieuw baasje gevonden, Gerts dochter Marie.

Niet alleen dochter Verhulst maar ook zijn zoon gaat hem achterna in de televisiewereld. Hij presenteert samen met Holly Mae Brood de realityshow Love Island. Voor nu is Gert vooral druk met zijn talkshow Gert Late Night.