Gert Verhulst

Als grote fans van realityshows zijn wij blij om te melden dat een nieuw gezin het aandurft om zich de hele dag te laten filmen. We mogen ons namelijk opmaken voor een realityserie over Gert Verhulst en zijn gezin!

Viktor Vlogdown en De Verhulstjes 

De familie Verhulst laat zich de aankomende tijd door de Belgische zender VIER volgen in hun dagelijkse doen en laten. Het gezin van Gert Verhulst krijgt namelijk een eigen realityshow: De Verhulstjes! Het idee voor de show ontstond na het succes van Viktor Vlogdown, waarin we Love Island-presentator Viktor Verhulst volgden tijdens het afroepen van de coronaquarantaine. Uiteraard kwamen in dat programma ook Viktors zus Marie Verhulst en vader Gert voorbij.

"Een bijzondere bubbel"

De invulling van Viktor Vlogdown bleef “grappig eenvoudig”. Zo zagen we de familie een taart bakken voor een jarige hond en een lockdown-baard laten groeien. Het was echter wel de eerste keer dat we de familie van zo dichtbij konden volgen. “Met De Verhulstjes gaan we nu voor een volwaardig programma bij de familie thuis. Een bijzondere bubbel met heel gewone bezigheden", aldus Annick Bongers, programmadirecteur bij SBS België tegen Het Nieuwsblad.

Article continues after the ad

De Verhulstjes belooft ons dus een uitgebreider kijkje in het leven van de bekende familie. Gert zal centraal staan, maar ook zijn vrouw Ellen, kinderen Viktor en Marie (hét nieuwe baasje van Samson!), opa Jos en honden Marcel en Leo krijgen een prominente rol. Het is nog niet bekend wanneer De Verhulstjes uitgezonden zal worden. We wijzen je tijdens het wachten echter graag op dit artikel waarin we je uitgebreid vertellen hoe het nu met Gert gaat!