gerard joling the masked singer panel

Gerard Joling maakt zich boos over The Masked Singer! Zijn woede richt zich op de aanwijzingen die het panel krijgt: “Ik word er woest… Ik kan het gewoon niet uitstaan!

Gerard Joling in The Masked Singer

Het blijft lastig om de deelnemers aan The Masked Singer te ontmaskeren. Zo weet ook panellid Gerard Joling, die eerder al aangaf geen ‘reet te raden’... Geer vertelt RTL Boulevard dat dat te maken heeft met de foute aanwijzingen die ze als panel krijgen: “Het maakt het heel moeilijk bij The Masked Singer dat de aanwijzingen eigenlijk helemaal niet kloppen. [De panelleden] lachen het gelukkig weg, maar ik word er woest… Ik kan het gewoon niet uitstaan!

'Een tekortkoming van mezelf'

Ook gisteravond hadden alle panelleden het fout: ze wisten de Boekenwurm niet te ontmaskeren. Geer dacht bijvoorbeeld dat Sonja Bakker in het kostuum verstopt zat. En dat terwijl half Nederland wél in de gaten had om wie het ging en de kandidate in kwestie zelfs aangaf dat het er wel ‘heel dik bovenop lag.’ Hoe kan Gerard het dan tóch nog fout hebben? “Ik wist niet dat ze zoveel boeken had geschreven”, vertelt hij. “En dat is misschien ook een beetje een tekortkoming van mezelf. Ik zie haar meer als een columnist.

Article continues after the ad

Check hier wie er in het kostuum van de Boekenwurm verstopt zat!

RTL Boulevard zie je elke dag rond 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.