Gerard Joling, Gordon, sneer

Sinds de komst van hondje Toto is Gordon niet meer uit de nieuwskoppen verdwenen. Hij heeft wilde plannen met zijn hondje en denkt zelfs aan een eigen Insta-show, maar zowel de dierenwelzijnsorganisatie, Albert Verlinde als nu Gerard Joling uiten nu hun zorgen.

Article continues after the ad

Waarom Gerard Joling eigenlijk naar zijn mening is gevraagd over het nieuwe huisgenootje van Gordon, is niet duidelijk. Maar de zangers heeft er toch wat over te zeggen.

Verlichting

"Ik noem geen namen, maar dit is toch al het vierde hondje wat Gordon heeft?" vraagt Gerard zich af in een item bij Shownieuws. "Dan is hij het straks weer na een jaar of een halfjaar zat en dan...", sneert hij naar zijn voormalig tv-vriend. "Maar goed, hij moet het zelf weten. Als het hem verlichting geeft in deze tijd, dan moet hij dat vooral doen." 

Verkeerde timing

Toch vindt Gerard de 'timing' voor het nemen van een viervoeter een beetje verkeerd. "Je moet in deze tijd geen hondje kopen, dat vind ik gewoon. Er is een run op. Op elk soort en op elk ras. Dan moet je zó ontzettend uitkijken dat het niet doorgefokt is. Dat vind ik zo eng." Zelf overweegt hij het dan ook niet. "Ik zou graag een hond willen hebben, maar ik vind in mijn vak dat je er dan óf mensen voor moet hebben of er zelf goed voor moet zorgen. Ik vind dat nogal een dingetje, daar heb ik het net even te druk voor. Zelfs in deze tijd."


Dosis Toto-liefde

Het is nog even af te wachten of Gordon op de sneer van Geer gaat reageren. Eerder kreeg de presentator het namelijk nog aan de stok met enkele Instagram-volgers die bijna dezelfde opmerkingen maakten en ook Albert Verlinde kon een weerwoord verwachten. We hopen echter dat Gordon al zijn liefde en aandacht stopt in zijn huisgenootje... want stiekem kunnen we allemaal wel zo'n dosis Toto in ons leven gebruiken!