Gerard Joling met mondkapje

Gerard Joling heeft een milde vorm van corona gehad. Dat vertelt de zanger in een openhartig gesprek met RTL Boulevard.

Vanavond gaat RTL Boulevard-deskundige Aran Bade op bezoek bij Gerard Joling. Op de site van de showbizzrubriek krijgen we alvast een voorproefje van het interview. En daarbij doet hij een opmerkelijke onthulling. “Ik heb zeven weken geleden corona gehad.” Gelukkig vielen de klachten enorm mee. “Ik ben niet eens ziek geweest”, zegt Joling.

Bijzonder advies

Het milde ziekteverloop is volgens Joling te danken aan bijzonder advies. “Ik neem al sinds februari een kinderaspirientje. Ik heb vrienden en die werken in de farmaceutische industrie en die zeiden: ‘Geer, als je het krijgt sta je drie nul voor.’”

Article continues after the ad

 


‘Aan de dunne’

Veelvoorkomende symptomen als koorts, benauwdheid en smaakverlies zijn Gerard Joling gelukkig bespaard gebleven. Ondanks dat het panellid van The Masked Singer er dus weer snel bovenop was, is hij er ook niet helemaal zonder kleerscheuren van afgekomen: “Ik ben een dag aan de dunne geweest”, verklapt Joling. Daarnaast heeft het gevreesde virus ook nog financiële schade aangericht in huize Joling: hij vertelde eerder dat hij enkele tonnen is misgelopen door de coronacrisis!

Het hele gesprek tussen Aran Bade en Gerard Joling zie je vanavond om 18.35 uur in RTL Boulevard.