Gerard Joling bij Murder Ballad The Musical

Gerard Joling betwijfelde dit weekend in Shownieuws of Gordons hondje Toto een blijvertje was. En dat was nog niet eens de pittigste beschuldiging die Geer uitte aan het adres van zijn voormalige collega. Gordon verklaarde hierop dat hij zijn advocaat aan het werk zet om de uitspraken van Gerard Joling te onderzoeken. Maar die lijkt niet erg onder de indruk. Sterker nog, op Instagram steekt de volkszanger flink de draak met de dreigende taal van Gordon!
 


Cheers!

Twee advocaten in de hand”, schrijft Gerard Joling bij een foto met, inderdaad, twee flessen advocaat in de hand. Hij voorziet het kiekje van de hashtag #Cheers, een weinig verhulde verwijzing naar de beschuldiging van Gordon dat Joling eerst wel eens zijn eigen alcoholconsumptie mag minderen voordat hij anderen de maat neemt.

Article continues after the ad


‘Kinderachtig’

De sneer naar Gordon op Instagram roept gemengde reacties op. Veel van de volgers van Joling vinden de foto nogal flauw en kinderachtig. Maar sommige BN’ers kunnen de lol wel inzien van het kiekje. Onder meer Fred van Leer beloont de woordgrap met een hartje. Jim Bakkum is echter vooral onder de indruk van de voedselvoorraad van Gerard Joling. “Rijkgevulde koelkast, Geer”, knipoogt de zingende acteur.