Gerard Joling bij Beau

Na het muzikale spektakel in The Voice of Holland ging de gezelligheid nog even door bij Beau. Niemand minder dan Gerard Joling probeerde met zijn kersthit Christmas on the dancefloor de zaal plat te spelen, maar of dat nu zo'n succes was? Twitteraars zijn duidelijk niet helemaal overtuigd.

Article continues after the ad

Gerard Joling en de kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De zanger houdt er niet alleen van, maar maakt er ook ieder jaar weer een groot feest van. Dat zal dit jaar misschien even anders zijn vanwege de maatregelen, maar gelukkig weet hij nog wel hoe hij moet uitpakken.

Slideshow met kerstfoto's

Hij betrok namelijk gisteravond tientallen mensen bij zijn optreden in Beau. Voorafgaand aan de bekende talkshow kon namelijk iedereen een kerstfoto opsturen. "We kregen er tienduizenden binnen, wat uiteraard niet waar is", leidt Beau het optreden van Gerard in. "Die ga je hier nu zien. Hier is ie jongens... Gerard Joling!" 

Opvallende reacties

Aan zijn moves lag het waarschijnlijk niet, maar het optreden van Gerard kon duidelijk niet iedereen bekoren. "Een playbackende Gerard Joling op zo'n lullig klein podiumpje bij Beau.. dan mis ik Toppop", schrijft een Twitteraar. "Goede playback van Gerard", vult iemand anders aan, die duidelijk dit optreden ook nog niet is vergeten. Lees hieronder meer commentaren.

Beau gemist? Je kunt de hele aflevering hier terugkijken.