Gerard Joling bij presentatie RTL

RTL werkt momenteel aan een nieuw seizoen van The Voice Senior. En daarbij keert niemand minder dan Gerard Joling terug in zijn vertrouwde rode stoel.

Gerard Joling plaatste een foto op Instagram waaruit blijkt dat hij ook het komende seizoen van The Voice Senior weer van de partij is. “Vandaag weer in de studio voor de opnames van ‘The Voice Senior”, schreef de zanger uit Schagen bij het kiekje. Op Instagram kan de terugkeer van Joling in de populaire talentenjacht rekenen op complimenten van onder meer Samantha Steenwijk en Marijke Helwegen.
 


Borsato

Het is niet de eerste keer dat Gerard Joling de rol van coach op zich neemt in The Voice Senior. In het eerste seizoen deed hij dat nog samen met Gordon (dat zien we voorlopig niet meer gebeuren). Vorig jaar keerde hij terug in de talentenjacht als vervanger van Marco Borsato, die destijds kampte met een burn-out. We weten helaas nog niet of Angela Groothuizen, Ilse de Lange en Frans Bauer eveneens een comeback zullen maken. Ook heeft RTL nog niet bekendgemaakt wanneer het nieuwe seizoen van The Voice Senior van start gaat.

Article continues after the ad

Lees ook: De 13 beste momenten van The Voice Senior ooit.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.