Gerard Joling bij Murder Ballad The Musical

Het leven van een TikTok-influencer gaat niet altijd over rozen. Daar is Gerard Joling inmiddels ook achter…

Geen achttien meer

Gerard Joling is vanmiddag lelijk onderuit gegaan tijdens het opnemen van een TikTok-video. De bedoeling was om een filmpje te maken waarop de volkszanger danst op de beat van ‘Still D.R.E.’ van Dr. Dre. Maar hij moet al snel erkennen dat hij ook geen achttien meer is. Wanneer Geer het tempo opvoert, is dat namelijk het startschot van een flinke valpartij. Gelukkig kan hij de lol er wel van inzien: Joling deelt het pijnlijke fragment zelf op zijn Instagram-account!
 


‘Echt een succes’

Nou, dat was echt een succes dit”, bijt Gerard Joling zijn regisseur toe als hij weer opkrabbelt. Als Geer views wilde genereren, is hij in ieder geval dubbel en dwars geslaagd in zijn opzet. De uitglijer staat op het moment van schrijven slechts een paar uur online en is nu al bijna 100.000 keer bekeken. Het is nog maar de vraag of Joling zo veel publiek had getrokken als de choreografie wel gewoon was gelukt!

Article continues after the ad

The Masked Singer

Gerard Joling kan dus tevreden zijn met de kijkcijfers. Nu is de goedlachse zanger daar inmiddels wel aan gewend. De oudejaarsspecial van The Masked Singer werd door niet minder dan 2.388.000 mensen bekeken. Daarnaast staan sinds kort ook nog eens alle afleveringen van Joling & Gordon Over De Vloer op Videoland. Dat wordt weer gíííéééren!