Gerard Joling

Gisteren ontving Eva Jinek één van haar favoriete gasten ever: Gerard Joling. Er gebeurt altijd wel wat als hij bij Eva aanschuift en ook gisteren zorgde hij weer voor een fijne sfeer én deed hij on the side nog even een The Voice Senior-onthulling!

Article continues after the ad

We weten al een tijdje dat Imca Marina meedoet aan het komende seizoen van The Voice Senior. En volgens Gerard, die nu zonder Gordon mag jureren, zit er nog een bejaarde BN'er in de talentenjacht!

BN'ers in The Voice Senior

Wie dan, Gerard? Nou... dat laat de normaal zo loslippige zanger even in het midden. "Daar kan ik nog niets over zeggen." Maar, zo benadrukt hij, "er doet nog een andere bekende Nederlander mee". Het is ook weer niet zo gek dat Gerard het hier even niet uit zijn mond laat floepen. Eerder was RTL not amused nadat collega-coach Angela Groothuizen per ongeluk had onthuld dat Gerard weer terugkomt. En RTL wil natuurlijk niet dat er nog een verrassing op straat komt te liggen...

Corona bij The Voice Senior

De afgelopen tijd was het trouwens nog wel even billenknijpen geblazen voor de makers van The Voice Senior. Een tijdje geleden raakten twee crewleden besmet met het coronavirus waarna RTL uiteraard de boel even helemaal op slot gooide. De (semi)livefinale kwam even in gevaar, maar inmiddels is iedereen weer 'clean' en kon de finale alvast worden opgenomen!

The Voice Senior is vanaf 28 augustus om 20:00 uur te zien op RTL4.