Casa Coco, trailer

Heb je zin in een heerlijk zomerse romcom met tal van Nederlandse sterren als Joke Bruijs, Gerard Cox en Katja Schuurman? Dan moet je nu even goed opletten. Deze week verscheen namelijk de trailer van de film Casa Coco!

Article continues after the ad

Rotterdammers op Bonaire

Casa Coco draait om de Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs), die al jaren een pension voor bezinning en rust runt op het tropische Bonaire. Haar Rotterdamse vriendenkring komt in de winter graag langs voor een vakantie met elkaar, maar Pleun had nu niet echt gerekend op de komst van Toon (Gerard Cox), haar voormalig jeugdliefde... 

Bijzondere liefdesreünie

De twee ex-liefjes hebben elkaar na hun breuk (van zo'n 50 jaar geleden) niet meer gezien. Maar hé, wat in het vat zit, verzuurt niet. Alleen net wanneer Pleun en Toon nader tot elkaar komen, slaat het noodlot toe: ze moeten er namelijk alles aandoen om Casa Coco te redden! Lukt het Toon het pension te redden en zijn jeugdliefde te heroveren? Dat gaan we zien.

Bekijk hieronder snel de eerste beelden.

Castleden

Uiteraard zijn Joke Bruijs en Gerard Cox, die ook in het echte leven een paar zijn geweest, niet de enige Nederlandse acteurs die zijn afgereisd naar Bonaire. Zij delen de spotlights met Katja Schuurman, Richard Groenendijk (met een wel heel bijzonder accent), Loes Luca, Gijs de Lange, Frédérique Spigt, Oscar Aerts, Pamela Teves, Chris Tates en opera-zangeres Tania Kross.

De komische, maar ook ontroerende film Casa Coco draait vanaf 13 januari in de bioscoop. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.