Ze is al sinds 2009 in dienst van BNN, maar Geraldine Kemper is nog altijd bang dat ze zomaar ingewisseld kan worden voor een ander.

Article continues after the ad

Sterretje Gezocht

Hoe kwam Geraldine ook alweer terecht bij BNN? Ze won het programma Sterretje Gezocht, waarin ze het opnam tegen talloze andere, jonge, getalenteerde meiden. Kemper won de talentenjacht glansrijk en is sindsdien al jaren een vast gezicht van de jongerenzender in vaste formats 3 Op Reis en Spuiten en Slikken, maar ook in haar eigen programma Jan Vs. Geraldine. Bovendien werd ze in 2015 en 2016 genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster.

Jong, wulps meisje

Niets aan de hand zou je zeggen. Toch maakte Kemper zich in de eerste drie, vier jaar ontzettend druk over een mogelijk ontslag. En nog weleens: “Het is een angst die nooit weggaat”, vertelt Kemper in gesprek met de VARA Gids. “Het is zulk leuk werk. En er hoeft maar even een ander jong, wulps meisje voorbij te komen dat beter is en ze kiezen voor haar.”

Nog genoeg te doen

Bij bekend zijn hoort volgens Kemper ook een bepaald beeld: “Als mensen niet naar je willen kijken, waarom zou BNN dan nog een programma om je heen willen bouwen?” Gelukkig zijn ze bij BNN nog niet klaar met Geraldine. Zo nam ze samen met Jan Versteegh het programma Proefkonijnen over van Dennis en Valerio en is ze binnenkort te zien in Trippers, waarin ze de wereld over reisde om de levens van jongeren over de grens te onderzoeken.