Geraldine Kemper, RTL

RTL-presentatrice Geraldine Kemper praat in de podcast Leermeesters over liefdesverdriet en dertig worden. Ook het onderwerp kinderen komt aan bod. “Moet ik eitjes gaan invriezen?”, vraagt ze zich af.

‘Ik miste hem’

Na de break-up met haar ex-vriend ging ze een beetje bij de pakken neerzitten. “Ik miste hem echt”, zegt ze tegen Nick Tol en Maurice Kuipers van Leermeesters. “Deze deed me veel. We hadden ook een heel mooie relatie, maar het was ook niet goed, daarom ging het uit.”

30ste verjaardag

“Ik werd dertig, en daar was hij dan niet bij”, zegt de RTL-presentatrice. Die leeftijd vindt ze ook lastig. “Het is eerder dat ik een gevoel heb, dan dat mensen dat echt zeggen. Ik vind dat ook irritant dat het dan een soort van 'moet' vanaf je 30e. Dat mensen dan denken: oh, een groter huis, een extra kamer, daar komt dan een kind.”

Article continues after the ad

Kinderen

Geraldine is daar nog niet mee bezig “Ik wil nog helemáál geen kinderen. Maar dat is wel een eerste ding wat mensen opgooien.” Ze gaat liever haar moeder achterna, die 38 was toen ze Geraldine kreeg. Ze zet zich er wel toe om erover na te gaan denken. “Wat doet mijn lichaam? En moet ik daar over nadenken?”

Tevreden

Gelukkig maakt ze zich niet al te veel zorgen en is ze heel erg tevreden met haar leven. “Ik geef mijn leven op dit moment een goede 8,5 of een 9. Ik heb hartstikke leuk werk en vrienden, mooi huis, dus ik ben heel blij.” Zo is ze nu druk bezig met de nieuwe versie van Big BrotherAlles wat je moet weten over de RTL-serie lees je hier.