Geraldine Kemper, RTL

Geraldine Kemper maakte vorig jaar na flink wat jaren de overstap van BNNVARA naar RTL. De blonde presentatrice was daardoor al te zien als backstage reporter van The Voice of Holland en als presentatrice van de Videoland-editie van Expeditie Robinson: Nederland vs België. Maar daar blijft het niet bij. 

Article continues after the ad

We waren maandag al een beetje aan het vissen wanneer we Geraldine Kemper terug gaan zien op televisie, maar dat hoeft nu niet meer. Peter van der Vorst doet namelijk op Radio 1 alvast een boekje open over de plannen die de blonde presentatrice heeft.

Seksueel misbruik

"We hebben Geraldine Kemper binnen gehaald en die gaat mooie dingen doen", licht Peter alvast een tipje van de sluier op. "Ze is druk geweest met het programma Geraldine en de vrouwen. Dat gaat binnenkort van start op de zondagavond. Dit programma gaat over seksueel misbruik." Het belooft nu al een heftige show te worden voor de jonge presentatrice. "Ze maakt een reis met een aantal vrouwen die daar slachtoffer van zijn. Dat is geen lichte televisie, maar Geraldine doet dat fantastisch! Ze laat daar echt een inhoudelijke kant van zichzelf zien." 

Groot nieuw project

Wie daarna geen genoeg van Geraldine op televisie kan krijgen, heeft geluk. Ze zal net als vorig jaar ook weer backstage aanwezig zijn bij The Voice of Holland en er komt zelfs nog meer aan. Peter van der Vorst wil daar nog niet zoveel over kwijt, maar kan het toch niet laten om het kort aan te stippen. "Ze gaat ook komend voorjaar een groot project voor ons doen, maar daar ga ik nog niets over zeggen." We zijn benieuwd!

Wanneer Geraldine en de vrouwen precies te zien is, is nog niet bekend!