Geraldine Kemper, Rooijakkers over de vloer

Sorry vrijgezelle mannen en vrouwen van Nederland: we moeten het nieuws toch brengen! Geraldine Kemper is hoteldebotel verliefd en wel op de Amsterdamse Freek.

Article continues after the ad

Dat verklapte ze vanavond in de aflevering van Rooijakkers over de vloer!

Na regen komt…

Met weemoed blikte ze vanavond samen met Art Rooijakkers terug op haar vorige relatie. “We hadden vijfenhalf jaar een relatie en dit was dan ook echt een huis voor ons samen. Het was echt klote en het was dan ook echt wel even een kuttijd”, kijkt ze terug op de relatie die begin 2020 uit ging. “Maar het is ook weer goed, dat je eventjes alleen bent en het ook weer even alleen doet. Als die liefdesverdriet dan weer over is, is er ook weer plek voor iets anders.” En dat liet de presentatrice zich geen tweede keer zeggen!

Helemaal in de wolken

Art Rooijakkers stelt namelijk de vraag waar menig man en vrouw van rond de 30 een antwoord op wil hebben: is ze nu weer gelukkig in de liefde? Nou, daar is geen twijfel mogelijk aan. “Ja Art, ik ben heel erg verliefd”, vertelt ze met een flinke blos op haar wangen. “Ik vind het heel erg leuk om het hardop te zeggen. Mensen van RTL Boulevard en Shownieuws bellen, want ‘er hangt iets in de lucht’, maar steeds zeg je het dan niet, want je wil echt voelen van: dit is het.” En dat gevoel lijkt nu toch de overhand te nemen. “Ik ben echt heel erg verliefd”, beaamt ze nog meer eens.

Verkering in coronatijd

De corona zat haar dan ook totaal niet in de weg. “Al die lockdowns waren stiekem wel heel erg leuk. Ik moest laatst in quarantaine voor een programma en ik heb gewoon tien dagen met hem opgesloten gezeten.” En wie is die gelukkige ‘hij’ dan? “Hij heet Freek en komt uit Amsterdam”, verklapt een stralende Geraldine. Wees gerust: ze heeft het niet over Katja’s man Freek van Noortwijk. “Dat zouden mensen leuk vinden, maar nee. Ik heb hem leren kennen via een vriend toen het nog allemaal kon, rond maart. Dan gaat het niet zo snel, maar sinds juli hebben we een beetje verkering.”

Uiteraard kon een foto van het gelukkige paar niet ontbreken.

Heerlijk roze wolk

Ondanks dat het dan niet Katja Schuurmans vent is waar ze het over heeft, hebben de twee – naast hun naam – nog iets gemeen: ze kunnen namelijk allebei héél goed koken. “De restaurants gingen natuurlijk dicht, maar wat we dan deden, is dat hij ging koken en dat wij dan allebei netjes gekleed gingen. Op z’n tis”, aldus de van oorsprong Volendamse presentatrice. “Hij is wel een stuk romantischer dan ik. En hij is lekker, lief, kan goed koken en dansen. Ik zit nog lekker op die roze wolk.” Smelt, nou wij bijna ook!

Rooijakkers over de vloer gemist? Je kijkt eerste aflevering van het nieuwe seizoen hier terug.