Georgina Verbaan

In RTL4-programma Het Perfecte Plaatje schieten de deelnemers elke aflevering weer de mooiste foto’s, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. Gisteren won Georgina Verbaan een bizarre fotoshoot, hoewel ze zelf een grote fout in haar foto ontdekte.

Verbaan-brekend

De shoot stond in teken van anticampagnes, die de kandidaten met jongeren en kinderen moesten schieten. Georgina Verbaan won de opdracht met een opmerkelijke foto. De actrice wilde jongeren met haar foto behoeden voor de gevaren van plastische chirurgie. Ze spotte alleen zelf een fout in haar foto. De schoen van de cameraman was namelijk in beeld. 

Flitsend commentaar 

Dat viel de jury alleen niet op. Voordat de juryleden hun oordeel gaven, bekende de actrice aan de andere BN'ers dat er wat mis was met haar plaatje. “Maar ik ga niet zeggen wat”, vervolgde ze snel. Georgina ontving uiteindelijk een 9 (!) en na haar overwinning kon ze de fout niet meer verbergen. “Je ziet de schoen van de cameraman.” Jurylid William Rutten deed nog even een double take in ongeloof. “Dat was me helemaal niet opgevallen”, zei de stomverbaasde fotograaf. “Dan doen we twee punten van je cijfer af.” Maar nadat Georgina eerder in de show al echte angst ervaarde, werd ze niet meer bang van zo’n grapje. 

Article continues after the ad

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.