Georgina Verbaan

Naast Kim-Lian van der Meij, zal ook Georgina Verbaan te zien zijn in het nieuwe seizoen van Dokter Tinus. Daar zal ze de rol spelen van de Poolse schoonmaakster Zofia.

Article continues after the ad

Love Interest

Vrijdag schreven we al dat Kim-Lian van der Meij een belangrijke rol zal spelen in het nieuwe seizoen van Dokter Tinus. Zij speelt namelijk Nienke, een schooljuf die Dokter Tinus (Thom Hoffman) het hoofd op hol brengt. Maar zij is niet de enige die – al dan niet –  valt voor de charme van de plattelandsdokter. Ook de Poolse schoonmaakster Zofia is een mogelijke ‘love interest’ voor Dokter Tinus.

Poolse schone

De Poolse schone zal gespeeld worden niemand minder dan Georgina Verbaan. Tegenover Shownieuws vertelt Georgina over haar rol: “Zofia dringt zich een beetje op als schoonmaakster bij dokter Tinus. Eerst vindt hij het maar vreemd, maar uiteindelijk vindt hij het ook wel prettig.”

Baldadig

Ook Merlijn Kamerling, zoon van Isa en Antonie, zal te zien zijn in de serie. Hij speelt de rol van Pepijn Ophuis, de baldadige puberzoon van de nieuwe burgemeester van Wourkem. De burgermoeder zal worden gespeeld door actrice Tina de Bruin (Julia’s Tango). De kersverse vrijgezelle arts heeft dus niet te klagen over het gebrek aan nieuwe vrouwen in zijn leven!

Het zesde seizoen van Dokter Tinus is vanaf maandag 28 augustus te zien op SBS6.