HBO bewaakt informatie over de Game Of Thrones-prequels alsof het om de Coca-Cola-formule gaat… En dan verklapt nota bene George R.R. Martin de titel op z’n blog!

Volgens Martin heet de eerste prequel/opvolger van de immens populaire serie The Long Night, en speelt hij zich honderden jaren vóór de serie af. Tijdens de ‘lange nacht’ duurde de winter een gehele generatie, en stierven talloze mensen zonder dat ze ooit de zon hadden gezien.

 

 

Article continues after the ad

In deze periode vond ook de eerste invasie van ijszombies uit het noorden plaats. De beroemde muur van The Night’s Watch werd na deze strijd gebouwd, om de monsters buiten te houden. De casting voor de nieuwe serie is in volle gang. Gisteren werd bekend dat Naomi Watts (The Ring, King Kong, Birdman) een hoofdrol in de serie zal spelen. Wie haar personage is, is nog niet bekend, maar ze is een ‘invloedrijke, aantrekkelijke vrouw met een duister geheim.’ Martin verwacht dat de rest van de rolverdeling snel volgt.

Game Of Trolls

Martin geeft in zijn blog aan dat hij verder helemaal niets mag zeggen over de andere (mogelijke) Game Of Thrones-prequels, maar zegt dat mensen er verstandig aan doen om zijn nieuwe boek Fire & Blood te bestellen, waarin hij de geschiedenis van de beruchte Targaryen-familie beschrijft. Het zal toch niet zo zijn dat hij in één blog twéé keer belangrijke informatie verklapt?

 

Of trekt één of andere hotemetoot op het HBO-hoofdkwartier momenteel de haren uit z’n scalp?