George Clooney

George Clooney heeft ooit een klus waarbij hij 35 miljoen dollar zou krijgen voor één dag werken, afgeslagen. Hij vond het de moeite niet waard, zo onthulde hij aan The Guardian.

 

Twijfelachtig

De Hollywoodster, met veel goeie maar ook een paar hele slechte films op zijn naam, deed deze bekentenis toen hem werd gevraagd of hij ooit wel eens heeft gedacht dat hij genoeg geld heeft: "Nou, ja. Ik kreeg 35 miljoen dollar aangeboden voor een dag werk voor een reclamespotje van een luchtvaartmaatschappij." George besprak het aanbod met zijn vrouw Amal en samen kwamen ze tot de conclusie dat hij het aanbod moest afslaan. De maatschappij behoorde bij een 'twijfelachtig' land, volgens George. "Dus als ik er wakker van moet liggen, is het het niet waard."

What else?

De 60-jarige acteur zal er inderdaad geen minuut slechter van slapen, want hij heeft inmiddels een flink vermogen opgebouwd. Door zijn acteerwerk, maar ook door zijn samenwerking met Nespresso, wat trouwens ook niet echt zuivere koffie bleek te zijn...  Toch kreeg George daar zo'n 30 miljoen voor, en ook aan zijn verkochte tequilabedrijf hield hij zo'n 1 miljard dollar over. 

Article continues after the ad

 

Maar aan pensioen denkt de charmante acteur/regisseur ook nog niet, want zijn nieuwste film The Tender Bar zal begin volgend jaar verschijnen en hij is ook bezig met het filmen van de romcom Ticket to Paradise, waarin hij opnieuw samen met Julia Roberts te zien is.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.