Met Oudejaarsavond kruipen we massaal op de bank voor de special van The Masked Singer. Nu weten we dat de reclames ons op deze commerciële zender vast weer om de oren zullen vliegen, maar daar is nu zelfs ook wat op bedacht.

Article continues after the ad

De makers komen nu namelijk met kleurplaten helemaal in de stijl van de avond. Daar zijn we in de reclames dus wel zoet mee!

Heerlijk kleuren

"Genieten jouw kinderen ook zo van The Masked Singer? Print dan deze kleurplaten van onze oud en nieuw-uitzending uit en ze zijn uuuuuuuuuuren zoet", schrijft RTL op hun Facebook-pagina. Geen paniek als je geen kind meer bent, want voor ons als grote mensen hebben ze ook een boodschap. "Je mag zelf ook meedoen natuurlijk." Pfoe, gelukkig! Bekijk en download ze hieronder.

Genieten jouw kinderen ook zo van #TheMaskedSinger? Print dan deze kleurplaten van onze oud en nieuw-uitzending uit en ze zijn uuuuuuren zoet 🥳 (je mag zelf ook meedoen natuurlijk).

Geplaatst door RTL op Dinsdag 29 december 2020


Eerste onthullingen

Overigens nog even over de Oudejaarsspecial van The Masked Singer: het lijkt erop of we al twee namen kunnen achterhalen! Zondagavond werden we namelijk door RTL Boulevard al verrast met een eerste fragment van het Vuurwerk. Het was even zoeken, maar het lijkt toch echt de stem van deze Songfestival-presentatrice te zijn, al moeten we toch echt een langer fragment horen om de rest definitief uit te sluiten. Die twijfels bestaan er niet meer over de Klok, want wij zijn net zo overtuigd als de RTL Boulevard-presentatoren dat er een misdaadverslaggever achter schuilgaat.

Je ziet de speciale uitzending op 31 december vanaf 20:30 uur op RTL4.