Realityster Samantha de Jong liet onlangs weten dat ze met haar nieuwe vriend Gerrit een kindje verwacht. Vrij snel daarna werd een ‘gender reveal party’ aangekondigd, en vandaag was het zo ver!

De hele dag liep Samantha haar volgers al te teasen… Wordt het een jongetje of een meisje? Aan het einde van de middag, maar gelukkig nog vóór de entertainmentprogramma’s kwam het hoge woord eruit!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trotse Papa & Mama

Een bericht gedeeld door Samantha💖Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Het geslacht van Samantha’s nieuwe spruit werd bekendgemaakt met een gekleurde wolk: hit it!

Article continues after the ad

Een jongetje dus! Vader Gerrit zit er supertrots bij, ook al was zijn jongste dochter aanvankelijk niet zo blij met het nieuws. Opa wordt weer papa!’ Ouch! Gerrit had voor zijn relatie met Barbie al drie kinderen en twee kleinkinderen. Samantha de Jong had uit haar huwelijk met Michael van der Plas ook al twee kinderen, die bij Michael wonen.

Zwangere Samantha

De zwangerschap van Barbie kwam op opmerkelijke wijze aan het licht. De realityster raakte betrokken bij een zwaar auto-ongeval (als passagier) en raakte zwaar gewond. Samantha herstelde gelukkig goed (maar zag er zwaar gehavend uit), en tijdens de onderzoeken in het ziekenhuis bleek ze zwanger te zijn.

We verwachten binnenkort nog véél meer info via het nieuwe Youtube-kanaal van Samantha en Gerrit. Om nieuwe kleertjes hoeft hun zoon zich in elk geval geen zorgen te maken.