Hoewel we elke dag omgaan met computers en smartphones, sjokt ons brein langzaam achter de moderne technologie aan… Leonie ter Braak ontdekte dat slimme technologie soms toch voor hele domme situaties zorgt!

De Shownieuws-presentatrice en Wie Is De Mol?-kandidate komt op Instagram met een enorm grappige anecdote (zoals wel vaker!). Terwijl Leonie even lekker op het toilet zat, belde een vriendin op. Zich van geen kwaad bewust meldde Ter Braak dat ze even zat te plassen, begeleid door klaterende waterklanken.

Haar vriendin antwoordde een beetje benepen: “Oh, je staat op speaker… Ik wist dat het een risico was om je op deze manier te bellen. Er zit een collega naast me.”

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoe is jullie donderdagmiddag? 🤡✔️

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

Leonie ter Braaks voormalige vriendin

Hoewel Leonie natuurlijk geen enkele blaam trof, stond ze er toch even gekleurd op. We verwachten dat Leonie binnenkort even een indringend gesprek met haar ‘vriendin’ heeft. Bel nóóit iemand op de speaker! Aan de andere kant: technische foutjes overkomen de besten!

Youtuber Jamie Li reageert vrolijk op de anecdote van Ter Braak, en meldt dat ze zelf naakt de kamer inliep tijdens een videohall van haar vriend! Leonie heeft ook nogal wat volgers die blijkbaar in een callcenter of achter de receptie hebben gewerkt, want de ene gênante anecdote volgt op de andere!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het was wat mij betreft een heel gezellig weerzien met @tina10a ❤️#widm

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

Hoofdverdachte nummer 1 is overigens Tina de Bruin, waar Leonie gisteren een afspraak mee had. Dit duo was (kort doch krachtig!) samen te zien in het afgelopen seizoen van Wie Is De Mol?

Zien we één van deze dames mogelijk terug in het mysterieuze ‘all-star’-seizoen van Wie Is De Mol? De geruchten over dit verrassende seizoen worden steeds concreter!