Wanneer haast alle mannen aan het front vechten tijdens de Tweede Wereldoorlog, krijgt Catrin Cole (Gemma Arterton) een baantje als copywriter voor propagandafilms die een vrouwelijke touch nodig hebben. Bekijk hier de komische trailer van Their Finest!

Article continues after the ad

Hartverwarmend

Catrin's natuurlijke flair wordt al snel opgemerkt door de vlotte filmproducent Tom Buckley (Sam Claflin). Met het moreel van het land op het spel moeten Catrin en Buckley een speelfilm maken die het hart van de natie zal verwarmen. Ondanks de bommenregen ontdekt Catrin dat er achter de camera evenveel drama, humor en passie is als voor de camera.

Britse topcast

Their Finest is de nieuwste film van Lone Scherfig (An Education, One Day, Italian for Beginners) en werd geselecteerd voor het Toronto International Film Festival. Naast Gemma Arterton (Quantum of Solace, Prince of Persia) en Sam Claflin (Me Before You, The Hunger Games) zijn er rollen weggelegd voor Bill Nighy (Love Actually), Jeremy Irons (Casanova) en Eddie Marsan (Sherlock Holmes).

Dat klinkt als een must-see voor liefhebbers van oorlogsdrama's en romantische komedies! Their Finest draait vanaf 13 april in de bioscoop.