Binnenkort worden de pinautomaten vervangen door zogenaamde Geldmaten. Zondag met Lubach testte alvast de vele opties van deze nieuwe machines!

Stripclub

Deze week werd bekend dat de pinautomaten uit het straatbeeld zullen verdwijnen. In plaats daarvan krijgen we zogenaamde Geldmaten, felgele apparaten die niet langer één bank gebonden zijn. Zondag met Lubach blikte alvast vooruit op deze nieuwe ontwikkeling en testte de nieuwe opties. Die varieerden van het strooien met geld als in een stripclub, een optie tot witwassen voor ING-klanten en zelfs een happy ending. Maar de beste grap van de avond ging niet over de Geldmaten, maar over de tegenvallende kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys!

 

Grand Prix

Zondag met Lubach scoorde 926.000 kijkers. Daarmee behaalde de satirische nieuwsshow een zesde plek in de ranglijst van best bekeken programma’s van gisteravond. Niet verrassend ging Yvon Jaspers opnieuw met de overwinning aan de haal. Zij trok met Boer Zoekt Vrouw maar liefst 3.420.000 kijkers. Ook Max Verstappen gooide hoge ogen. De Grand Prix van Brazilië op Ziggo Sport was goed voor 1.175.000 kijkers!

Article continues after the ad

De complete aflevering van Zondag met Lubach is terug te zien via NPO3.nl.